پارامترهای اندازه گیری | محدوده اندازه گیری | حداکثر خطای ممکن |
چربی |
45%-0.01% |
0.06% ± |
ماده خشک بدون چربیSNF |
40%- 3% |
0.15% ± |
دانسیته |
kg/m3 1160- 1000 |
kg/m3 0.3 ± |
پروتئین |
15%-2% |
0.15% ± |
لاکتوز |
20%-0.01% |
0.2% ± |
درصد آب افزوده |
70%-0% |
3 ± |
دمای نمونه شیر |
°C40- 5 |
1% ± |
نقطه انجماد |
°C0.7- -- °C0.4 - |
0.005 % ± |
Salts |
4 %- 0.4% |
0.05 % ± |
PH |
14-0 |
0.05 % ± |
هدایت الکتریکی |
[mS/cm]14-2 |
0.05 % ± |
هدایت الکتریکی | %50-0% |
0.17 % ± |
مشخصات کلیدی:
- شرایط محیطی:
فروش دستگاه آنالایزر شیر آزمایشگاهی
قیمت فروش دستگاه آنالایزر شیر آزمایشگاهی
تعمیرات دستگاه آنالایزر شیر
آنالایزر شیر با قابلیت اندازه گیری 12پارامتر اصلی شیر
دستگاه آنالایزر شیر جهت آنالیزشیرآزمایشگاهی
پارامترهای اندازه گیری |
محدوده اندازه گیری |
حداکثر خطای ممکن |
چربی |
45%-0.01% |
0.06% ± |
ماده خشک بدون چربیSNF |
40%- 3% |
0.15% ± |
دانسیته |
kg/m3 1160- 1000 |
kg/m3 0.3 ± |
پروتئین |
15%-2% |
0.15% ± |
لاکتوز |
20%-0.01% |
0.2% ± |
درصد آب افزوده |
70%-0% |
3 ± |
دمای نمونه شیر |
°C40- 5 |
1% ± |
نقطه انجماد |
°C0.7- -- °C0.4 - |
0.005 % ± |
Salts |
4 %- 0.4% |
0.05 % ± |
PH |
14-0 |
0.05 % ± |
هدایت الکتریکی |
[mS/cm]14-2 |
0.05 % ± |
Total solids |
50-0 % |
0.17 % ± |
مشخصات کلیدی:
- شرایط محیطی:
تلفن تماس: 88461233 /09128442074
Lactoscan SA
دستگاه آنالایزر شیر مدل لاکتو اسکن SA با مشخصات زیر:
پارامترهای اندازه گیری |
محدوده اندازه گیری |
حداکثر خطای ممکن |
چربی |
۰,۰۱–۲۵% |
±۰,۱% |
ماده خشک بدون چربیSNF |
3% – ۱۵% |
±۰,۱۵% |
دانسیته |
۱۰۱۵–۱۰۴۰ kg/m3 |
±۰,۳kg/m3 |
پروتئین |
۲%– ۷% |
±۰,۱۵% |
لاکتوز |
۰,۰۱%– ۶% |
±۰,۲% |
درصد آب افزوده |
۰%– ۷۰% |
±۳ |
دمای نمونه شیر |
۱°C – ۴۰°C |
±۱% |
نقطه انجماد |
–۰,۴°C — –۰,۷°C |
±۰,۰۰۱% |
Salts | 0.4%-1.5% |
±۰,۰۵% |
PH | 0-14 |
±۰,۰۵% |
هدایت الکتریکی |
۳– ۱۴[mS/cm] |
±۰,۰۵% |
Total solids |
0 – ۵۰% |
±۰,۰۵% |
مشخصات کلیدی:
- شرایط محیطی:
تلفن تماس :88461233 / 09128442074 مهندس الهی