شرکت کارن اطلس پژوه

شرکت کارن اطلس پژوه

انواع تجهیزات آزمایشگاهی و موادشیمیایی -تعمیرات تخصصی دستگاههای آزمایشگاهی-محیط کشت-
شرکت کارن اطلس پژوه

شرکت کارن اطلس پژوه

انواع تجهیزات آزمایشگاهی و موادشیمیایی -تعمیرات تخصصی دستگاههای آزمایشگاهی-محیط کشت-

آنالایزر شیر LA

دستگاه آنالایزر شیر مدل لاکتواسکنLA با مشخصات زیر:    
پارامترهای اندازه گیری محدوده اندازه گیری حداکثر خطای ممکن
چربی

45%-0.01%

0.06% ±

ماده خشک بدون چربیSNF

 40%- 3%

0.15% ±

دانسیته

kg/m3 1160- 1000

kg/m3  0.3 ±

پروتئین

15%-2%

0.15% ±

لاکتوز

20%-0.01%

0.2% ±

درصد آب افزوده

70%-0%

 3 ±

دمای نمونه شیر

°C40- 5

1% ±

نقطه انجماد

°C0.7- -- °C0.4 -

0.005 % ±

Salts

4 %-  0.4%

0.05 % ±

PH

14-0

0.05 % ±

هدایت الکتریکی

[mS/cm]14-2

0.05 % ±

هدایت الکتریکی %50-0%

0.17 % ±

مشخصات کلیدی:

  •  ، کاربری آسان ، سادگی در نصب و راه اندازی ، نگهداری و کالیبراسیون
  • طراحی زیبا و کم حجم
  • مقدار نمونه مورد نیاز بسیار کم
  • مصرف برق بسیار کم
  • عدم نیاز به مواد شیمیایی خطرناک
  • یک سال گارانتی کامل
  • دارای پرینتر داخلی
  • قابلیت اتصال به کامپیوتر 
  • مدت زمان اندازه گیری ۵۰ ثانیه
  • سیستم شستشوی اتوماتیک با بهره گیری از دو پمپ پریستالتیک

- شرایط محیطی:

  • دمای مجاز محیط : ۱۰° –۴۰°C
  • دمای مجاز شیر نمونه: ۱°C40°-C
  • رطوبت مجاز محیط: ۳۰% – ۸۰%
  • تلفن تماس: 88461233 /09128442074

فروش دستگاه آنالایزر شیر آزمایشگاهی

قیمت فروش دستگاه آنالایزر شیر آزمایشگاهی

تعمیرات دستگاه آنالایزر شیر

آنالایزر شیر با قابلیت اندازه گیری 12پارامتر اصلی شیر

دستگاه آنالایزر شیر جهت آنالیزشیرآزمایشگاهی



آنالایزر شیر مدل MCC

دستگاه آنالایزر شیر مدل MCC با مشخصات زیر:

پارامترهای اندازه گیری

محدوده اندازه گیری

حداکثر خطای ممکن

چربی

45%-0.01%

0.06% ±

ماده خشک بدون چربیSNF

 40%- 3%

0.15% ±

دانسیته

kg/m3 1160- 1000

kg/m3  0.3 ±

پروتئین

15%-2%

0.15% ±

لاکتوز

20%-0.01%

0.2% ±

درصد آب افزوده

70%-0%

 3 ±

دمای نمونه شیر

°C40- 5

1% ±

نقطه انجماد

°C0.7- -- °C0.4 -

0.005 % ±

Salts

4 %-  0.4%

0.05 % ±

PH

14-0

0.05 % ±

هدایت الکتریکی

[mS/cm]14-2

0.05 % ±

Total solids

50-0 %

0.17 % ±

مشخصات کلیدی:

  • کاربر پسند ، کاربری آسان ، سادگی در نصب و راه اندازی ، نگهداری و کالیبراسیون
  • طراحی زیبا و کم حجم
  • مقدار نمونه مورد نیاز بسیار کم
  • مصرف برق بسیار کم
  • عدم نیاز به مواد شیمیایی خطرناک
  • یک سال گارانتی کامل
  • دارای پرینتر داخلی
  • قابلیت اتصال به کامپیوتر و پرینتر خارجی با پورتRS232
  • مدت زمان اندازه گیری ۵۰ ثانیه
  • سیستم شستشوی اتوماتیک با بهره گیری از دو پمپ پریستالتیک

- شرایط محیطی:

  • دمای مجاز محیط : ۱۰° –۴۰°C
  • دمای مجاز شیر نمونه: ۱°C40°-C
  • رطوبت مجاز محیط: ۳۰% – ۸۰%

تلفن تماس: 88461233    /09128442074


آنالایزر شیر لاکتو اسکن SA

Lactoscan SA

دستگاه آنالایزر شیر مدل لاکتو اسکن SA با مشخصات زیر:

پارامترهای اندازه گیری  

محدوده اندازه گیری

حداکثر خطای ممکن

چربی

۰,۰۱۲۵%

±۰,۱%

ماده خشک بدون چربیSNF

3% – ۱۵%

±۰,۱۵%

دانسیته

۱۰۱۵۱۰۴۰ kg/m3

±۰,۳kg/m3

پروتئین

۲%۷%

±۰,۱۵%

لاکتوز

۰,۰۱%۶%

±۰,۲%

درصد آب افزوده

۰%۷۰%

±۳

دمای نمونه شیر

۱°C – ۴۰°C

±۱%

نقطه انجماد

۰,۴°C — –۰,۷°C

±۰,۰۰۱%

 Salts 0.4%-1.5%

±۰,۰۵%

 PH 0-14

±۰,۰۵%

هدایت الکتریکی

۳۱۴[mS/cm]

±۰,۰۵%

Total solids

0 – ۵۰%

±۰,۰۵%

مشخصات کلیدی:

  • کاربر پسند ، کاربری آسان ، سادگی در نصب و راه اندازی ، نگهداری و کالیبراسیون
  • طراحی زیبا و کم حجم
  • مقدار نمونه مورد نیاز بسیار کم
  • مصرف برق بسیار کم
  • عدم نیاز به مواد شیمیایی خطرناک
  • یک سال گارانتی کامل
  • قابلیت دارا بودن پرینتر داخلی (انتخابی)
  • قابلیت اتصال به کامپیوتر و پرینتر خارجی با پورتRS232
  • مدت زمان اندازه گیری ۶۰ ثانیه
  • سیستم شستشوی اتوماتیک با بهره گیری از دو پمپ پریستالتیک

- شرایط محیطی:

  • دمای مجاز محیط : ۱۰° –۴۰°C (قابلیت انتخاب تا ۴۳ درجه)
  • دمای مجاز شیر نمونه: ۱°C 40 °-C
  • رطوبت مجاز محیط: ۳۰% – ۸۰%

تلفن تماس :88461233  /  09128442074 مهندس الهی