Lactoscan SA
دستگاه آنالایزر شیر مدل لاکتو اسکن SA با مشخصات زیر:
پارامترهای اندازه گیری |
محدوده اندازه گیری |
حداکثر خطای ممکن |
چربی |
۰,۰۱–۲۵% |
±۰,۱% |
ماده خشک بدون چربیSNF |
3% – ۱۵% |
±۰,۱۵% |
دانسیته |
۱۰۱۵–۱۰۴۰ kg/m3 |
±۰,۳kg/m3 |
پروتئین |
۲%– ۷% |
±۰,۱۵% |
لاکتوز |
۰,۰۱%– ۶% |
±۰,۲% |
درصد آب افزوده |
۰%– ۷۰% |
±۳ |
دمای نمونه شیر |
۱°C – ۴۰°C |
±۱% |
نقطه انجماد |
–۰,۴°C — –۰,۷°C |
±۰,۰۰۱% |
Salts | 0.4%-1.5% |
±۰,۰۵% |
PH | 0-14 |
±۰,۰۵% |
هدایت الکتریکی |
۳– ۱۴[mS/cm] |
±۰,۰۵% |
Total solids |
0 – ۵۰% |
±۰,۰۵% |
مشخصات کلیدی:
- شرایط محیطی:
تلفن تماس :88461233 / 09128442074 مهندس الهی