پارامترهای اندازه گیری |
محدوده اندازه گیری |
حداکثر خطای ممکن |
چربی |
45%-0.01% |
0.06% ± |
ماده خشک بدون چربیSNF |
40%- 3% |
0.15% ± |
دانسیته |
kg/m3 1160- 1000 |
kg/m3 0.3 ± |
پروتئین |
15%-2% |
0.15% ± |
لاکتوز |
20%-0.01% |
0.2% ± |
درصد آب افزوده |
70%-0% |
3 ± |
دمای نمونه شیر |
°C40- 5 |
1% ± |
نقطه انجماد |
°C0.7- -- °C0.4 - |
0.005 % ± |
Salts |
4 %- 0.4% |
0.05 % ± |
PH |
14-0 |
0.05 % ± |
هدایت الکتریکی |
[mS/cm]14-2 |
0.05 % ± |
Total solids |
50-0 % |
0.17 % ± |
مشخصات کلیدی:
- شرایط محیطی:
تلفن تماس: 88461233 /09128442074